Skip to content

Bookatable
 pressrum

Kontakt

Jessica Raam Marketing Manager, Nordics Jessica.raam@bookatable.com


Om Bookatable by Michelin

Bookatable är en av Europas största marknadsföringskanal för restaurangägare med fler än 15 000 anslutna restauranger och miljontals av gästbokningar varje månad. Vi arbetar aktivt med att sammanföra restauranger med matgäster på en dynamisk och inspirerande plattform. Bookatable har sitt huvudkontor i London men har likväl kontor i Hamburg och Stockholm. Bookatable har bokningsbara restauranger i 39 länder. Bookatable vill ge matgäster möjligheten att upptäcka, inspireras och enkelt boka restauranger via vår app, hemsida och partnernätverk.

 

Oavsett om du önskar boka bord hos kvarterskrogen, trendiga restauranger eller Michelin restauranger finns det på Bookatable. I Sverige har vi kunder såsom Stureplansgruppen, Pdf brasseri, Ahlbomsgruppen, F12´s restauranger och TOSO i Göteborg. Förutom våra egna kanaler är våra anslutna restauranger bokningsbara via vårt stora partnernätverk såsom Alltomstockholm.se, Eniro, Nöjesguiden, White Guide och Restaurangkartan.  Vår prisbelönta cloudförsedda teknologi hjälper våra restauranger att hantera sina bokningar och bordshantering, med över 2 miljoner matgäster varje månad.

För att veta mer besök gärna vår konsumentsajt www.bookatable.se

Bookatable Fakta

Company history Livebookings Holdings Ltd grundades 2006 och omprofilerades till Bookatable i 
Januari 2014 Grundat av it- utvecklare och restaurangägare Ägs av restaurangägare sedan 2008
Befintliga kontor finns i London, England Stockholm, Sverige Hamburg, Tyskland Största aktieägare Balderton Capital III, LP Ventures IV Technology Fund LP Total investering GBP 42m or USD 53m
Ledningsgrupp Joe Steele, Chief Executive Officer Guy Halfhead, Chief Operating Officer Christine Mullin, Chief Financial Officer Styrelseledamot Johan Brenner Timothy Bunting Per-Erik Nilsson Christian Reitberger Joe Steele Christine Mullin Niklas Eklund

Press releaser

Insekter på menyn-en ny matkultur

Världen över sprider sig trenden med finrestauranger som serverar insekter. Samtidigt ser EU över om insekter ska få användas som livsmedel i Sverige. Insekter har länge varit en delikatess i Asien, Afrika och Sydamerika, och nu sprider sig trenden även i västvärlden.

Läs mer

Nu erbjuder McDonalds bordsbokning- och lyxig tvårättersmeny!

Har du en dejt på gång eller ska du fira något särskilt? Nu kan boka bord och bjuda din partner på en riktig lyxig burgare. Var då? Jo, på McDonalds.

Läs mer

McDonalds inför bordsbokning

I samband med lanseringen av McDonald’s nya burgare Maestro Classic kommer kedjan att för första gången någonsin erbjuda sina gäster bordsreservation och bordsservering.

Läs mer

Årets bästa restauranger utsedda

Bookatable har med hjälp av svenska folket utsett landets mest populära restauranger. Resultaten bygger på faktiska gästrecensioner och bokningsstatistik mellan tidsperioden juni 2014 och juni 2015. Bookatable Awards är ett nyinstiftat restaurangpris som arrangeras i syfte att låta Sveriges matgäster komma till tals.

Läs mer

Sommarturisterna föredrar Taverna Brillo, Sturehof och Grill

När Stockholmarna flyr storstaden ersätts stamgästerna av hungriga och, till stor del köpstarka, turister. Men vilka restauranger föredrar egentligen turisterna? Bookatable har undersökt saken och tagit fram en topplista över de mest bokade restaurangerna under juli.

Läs mer

Konferensvärldens nyheter

I morgon är det surströmmingspremiär. Men trots att maträtten, som har anor från 1500-talet, är i det närmaste kultförklarad visar en undersökning från Bookatable att 40 procent av svenskarna ännu inte vågat testat den. För den som känner sig manad har vi listat krogar som från och med den 20 augusti serverar den fermenterade fisken.

Läs mer

Recension Brasseri T bar

   

Läs mer

Restaurangbokningar via mobilen fortsätter att växa

   

Läs mer

Boka bord på McDonalds i Göteborg

För första gången är det möjligt att boka bord på McDonald’s. På utvalda restauranger runt om i landet går det att reseservera ett bord och få bordsservering. McDonald’s vill med bordsbokningen låta hamburgerälskare uppleva den nya gourmetburgaren Maestro Classic på ett helt nytt sätt. Bordsbokningen öppnar tisdag den 15 september på Bookatable.se/mcdonalds.

Läs mer

Topp 40, matbloggpriset och Karolinska

Igår fick jag ett trevligt mail med meddelandet att Matsmart valts ut som en av årets topp 40 bästa svenska matbloggar av Bookatable.se – bland annat tack vare mina ”ärliga och omfattande kokboksrecensioner.” Ni hittar listan här. Jätteroligt att de matiga bokrecensionerna uppskattas! Det kommer fler av dem, och fler av allt, även om det…

Läs mer

Bookatable i media

  • i media

    Gevalia samarbete- En annorlunda fika

    Restaurangbokningar via mobilen fortsätter att växa

    Svenskar till bords via mobilen

    Smarta appar för restaurangbesök

loading