Skip to content

Bookatables
 pressrum

Kontakt

Christel Lindgren

Marketing Manager, Nordics christel.lindgren@bookatable.com


Om Bookatable by TheFork

Bookatable by TheFork är Europas ledande bokningssite för restauranger med 20,000 kunder i mer än 39 länder. Huvudkontoret ligger i London, med lokala kontor i Stockholm och Hamburg.

Vårt jobb är att sammanföra restauratörer och matgäster på en enda dynamisk marknadsplats. Vi vill ge våra användare möjligheten att upptäcka, inspireras och enkelt boka restauranger via vår app och hemsida, med mobil eller dator. Oavsett om man önskar boka bord hos kvarterskrogen, trendiga krogar eller Michelin restauranger, här finns allt.

Vi hjälper restauranger som Mr Voon, Spisa hos Helena, TAK, Operakällaren i Stockholm och TOSO i Göteborg med onlinebokningar genom Bookatable.se och via samarbetspartners som Google, Hitta.se och Thatsup. Mer än 2,5 miljon matgäster bokar varje månad med Bookatable och vår prisbelönta teknologi gör det enklare för restaurangerna att fylla borden och hantera sina bokningarna.

För mer information, besök www.bookatable.se

Fakta

Historia:
 • 2006 grundas Livebookings Holding Ltd av ett team entreprenörer och restauranger
 • 2013 blir Michelin partner
 • Livebookings ändrar namn till Bookatable 2014
 • Michelin köper upp Bookatable 2016, företaget heter sedan dess Bookatable by TheFork
Ledningsgrupp:
 • Michel Cassius, Chief Executive Officer
 • Kevin Stillwell, UK & Customer Service Director
 • Åsa Murphy, Managing Director Nordic
 • Peter Clack, Director of Planning & Operations
 • Sandip Gadhia, Group Finance Director
 • Juliet Roberts, HR Director
 • Nick Brown, Product Director
Styrelsemedlemmar:
Michel Cassius, Tim Bunting, Nicolas Beaumont, Mohamed Belayachi, Eric Chaniot, Marc Vayssier

Press releaser

Krogveckan, Sveriges största restaurangfestival, är tillbaka 25 januari!

För tionde året i rad rullar Krogveckan ut på krogar runtom i Sverige med fantastiska erbjudanden där matgäster erbjuds möjlighet att avnjuta en tvårättersmeny för 200 eller 300 kronor. Krogveckan anordnas av Bookatable by TheFork och pågår mellan 25 januari till 10 februari. Sedan starten 2010 har Krogveckan varit ett uppskattat återkommande inslag varje år,…

Läs mer

Insekter på menyn – en ny matkultur

Världen över sprider sig trenden med finrestauranger som serverar insekter. Samtidigt ser EU över om insekter ska få användas som livsmedel i Sverige. Insekter har länge varit en delikatess i Asien, Afrika och Sydamerika, och nu sprider sig trenden även i västvärlden.

Läs mer

Nu erbjuder McDonalds bordsbokning- och lyxig tvårättersmeny!

Har du en dejt på gång eller ska du fira något särskilt? Nu kan boka bord och bjuda din partner på en riktig lyxig burgare. Var då? Jo, på McDonalds.

Läs mer

McDonalds inför bordsbokning

I samband med lanseringen av McDonald’s nya burgare Maestro Classic kommer kedjan att för första gången någonsin erbjuda sina gäster bordsreservation och bordsservering.

Läs mer

Årets bästa restauranger utsedda

Bookatable har med hjälp av svenska folket utsett landets mest populära restauranger. Resultaten bygger på faktiska gästrecensioner och bokningsstatistik mellan tidsperioden juni 2014 och juni 2015. Bookatable Awards är ett nyinstiftat restaurangpris som arrangeras i syfte att låta Sveriges matgäster komma till tals.

Läs mer

Sommarturisterna föredrar Taverna Brillo, Sturehof och Grill

När Stockholmarna flyr storstaden ersätts stamgästerna av hungriga och, till stor del köpstarka, turister. Men vilka restauranger föredrar egentligen turisterna? Bookatable har undersökt saken och tagit fram en topplista över de mest bokade restaurangerna under juli.

Läs mer

Konferensvärldens nyheter

I morgon är det surströmmingspremiär. Men trots att maträtten, som har anor från 1500-talet, är i det närmaste kultförklarad visar en undersökning från Bookatable att 40 procent av svenskarna ännu inte vågat testat den. För den som känner sig manad har vi listat krogar som från och med den 20 augusti serverar den fermenterade fisken.

Läs mer

Recension Brasseri T bar

   

Läs mer

Restaurangbokningar via mobilen fortsätter att växa

   

Läs mer

Boka bord på McDonalds i Göteborg

För första gången är det möjligt att boka bord på McDonald’s. På utvalda restauranger runt om i landet går det att reseservera ett bord och få bordsservering. McDonald’s vill med bordsbokningen låta hamburgerälskare uppleva den nya gourmetburgaren Maestro Classic på ett helt nytt sätt. Bordsbokningen öppnar tisdag den 15 september på Bookatable.se/mcdonalds.

Läs mer

Bookatable i media

 • i media

  Gevalia samarbete- En annorlunda fika

  Restaurangbokningar via mobilen fortsätter att växa

  Svenskar till bords via mobilen

  Smarta appar för restaurangbesök

loading